Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heb je interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op deze pagina. Wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Lees hier de ervaringen van onze medewerkers

Vacature: Manager Programmalijn Jeugd en Volwassenen

Wij zoeken per direct een enthousiaste en verbindende Manager Programmalijn Jeugd en Volwassenen voor 32 uur per week.

Meer informatie en solliciteren

VPRO Tegenlicht Meet Up Amersfoort is op zoek naar redactieleden

VPRO Tegenlicht Meet Up Amersfoort (ook wel Tegenlicht033 genoemd) is nog op zoek naar een paar vrijwilligers voor de redactie om het team te versterken.

Naar de vacature

Vacature: Stagiair Marketing en communicatie

Van september t/m februari.

Naar de vacature

Vacature: Vrijwilliger digitale cursussen en workshops

In de Bibliotheek Bunschoten geven we regelmatig cursussen en workshops om mensen verder te helpen met hun digitale vaardigheden. Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers die hierbij willen helpen.  Iets voor jou?

Vrijwilliger in Bunschoten

Ook voor de digitale workshops en cursussen in de Bibliotheek Baarn zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Vrijwilliger in Baarn