Medialab voor het onderwijs

Het Medialab van de Bibliotheek Eemland zet in op digitale educatie door lesprogramma’s op het gebied van digitale geletterdheid en digitaal burgerschap te ontwikkelen. Het Medialab ontwikkelt programma's voor alle klassen. 

Vind je niet het juiste product? Geen probleem! Het Medialab werkt ook op aanvraag en kan zo precies op maat producten ontwikkelen. 

Neem hiervoor contact op met onze specialist Digitale geletterdheid en Digitaal burgerschap Ester Stoelinga: e.stoelinga@bibliotheekeemland.nl

Primair onderwijs

Educatief aanbod

In ons educatief aanbod vind je voor alle groepen workshops op het gebied van Digitale geletterdheid en Digitaal burgerschap. De meeste workshops bestaan uit een introductieles die je zelf kan geven en een aantal vervolglessen van onze vakdocenten. De lessen sluiten aan op de leerdoelen van het SLO.

Educatief aanbod PO

Voortgezet onderwijs

Educatieve Escaperoom

We bieden verschillende workshops op het gebied van Digitale geletterdheid en Digitaal burgerschap aan voor alle onderbouwgroepen. De workshops bestaan uit een introductieles die je zelf kan geven en een aantal vervolglessen van onze vakdocenten. De lessen sluiten aan op de leerdoelen van het SLO. 

Educatief aanbod VO