Medialab

Resultaat 1 - 10 (van 14)

• do 18 jul Medialab Vakantieworkshop: HackShield BiebQuest (9+) Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Keizaal

Cyber Agents opgelet! Komen jullie onze vriend Lux helpen in de bibliotheek? Lux, een echte boekenwurm, weet heel goed hoe je desinformatie en nepnieuws moet voorkomen in boeken. Maar terwijl hij lag te slapen, heeft de kwade Ignos in de digitale wereld van de bieb allerlei foute informatie verspreid! Probeer hem te verslaan in deze spannende AR Quest en red samen met Lux de bibliotheek! Donderdag 18 juli in de Bibliotheek het Eemhuis.

• do 18 jul Medialab Vakantieworkshop: Technisch Knutselen (9+) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Keizaal

Bouw mee aan je eigen pretpark of dierentuin! Leer hoe je van materialen als hout en papier een dier of pretpark attractie kan bouwen die écht kan bewegen! Donderdag 18 juli in de Bibliotheek het Eemhuis.

• wo 24 jul Medialab Vakantieworkshop: Bee-Bots (4+) Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Bunschoten

De Bee-Bot is een programmeerbaar bijtje. Kinderen kunnen de robot zelf programmeren door een route uit te stippelen en deze in te stellen. De Bee-Bot volgt deze route door de instructies van de kinderen op te volgen. Er zijn tientallen leuke opdrachtjes waarmee de allerkleinsten worden uitgedaagd en ze de basisstappen van programmeren leren. Woensdag 24 juli in de Bibliotheek Bunschoten.

• do 25 jul Medialab Vakantieworkshop: LEGO WeDO (6+) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Kom bouwen met LEGO en breng jouw modellen tot leven door ze te programmeren! Met LEGO WeDo bouw je samen aan een robotje, bijvoorbeeld Milo of een krokodil. Daarna leer je de robot te besturen met een app op de iPad. Donderdag 25 juli in de Bibliotheek Leusden.

• wo 31 jul Minecraft Bouwwedstrijd: Bouw je eigen Spakenburgse haven! (8+) Bekijk details

Van 13:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Samenwerken, creativiteit en leren programmeren: dit komt allemaal samen in Minecraft. Met dit immens populaire en tijdloze spel leren kinderen al deze vaardigheden door in teamverband een opdracht uit te voeren. Dit doe je door te bouwen met de digitale blokken van het spel. Tijdens deze speciale editie tijdens de Spakenburgse Dagen bouw je je eigen Spakenburgse haven! Woensdag 31 juli in de Bibliotheek Bunschoten.

• wo 07 aug Medialab Vakantieworkshop: Mario Animeren (8+) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Animatiefilms kent iedereen, maar wist je dat je ze ook zelf kan maken? Onder begeleiding van een echte filmmaker bedenk je een eigen verhaal en laat je allerlei papieren figuren uit de wereld van Super Mario stap voor stap bewegen en film je ze beeldje voor beeldje tot er een animatie ontstaat. Het filmpje wordt na de workshop gedeeld. Woensdag 7 augustus in de Bibliotheek Bunschoten.

• wo 07 aug Medialab Vakantieworkshop: Mario Animeren (8+) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Animatiefilms kent iedereen, maar wist je dat je ze ook zelf kan maken? Onder begeleiding van een echte filmmaker bedenk je een eigen verhaal en laat je allerlei papieren figuren uit de wereld van Super Mario stap voor stap bewegen en film je ze beeldje voor beeldje tot er een animatie ontstaat. Het filmpje wordt na de workshop gedeeld. Woensdag 7 augustus in de Bibliotheek Leusden.

• wo 14 aug Medialab Vakantieworkshop: Korte film maken (8+) Bekijk details

Young little boy kid filming video holding cinema director clapboard over isolated red background surprised with an idea or question pointing finger with happy face, number one Van 10:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Leusden

Elke dag word je overspoelt door beelden. Je kijkt, maakt en deelt, maar hoe werkt film precies? Dat leer je het beste door zelf een film te maken. Woensdag 14 augustus in de Bibliotheek Leusden.

• wo 14 aug Medialab Vakantieworkshop: LEGO WeDO (6+) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Kom bouwen met LEGO en breng jouw modellen tot leven door ze te programmeren! Met LEGO WeDo bouw je samen aan een robotje, bijvoorbeeld Milo of een krokodil. Daarna leer je de robot te besturen met een app op de iPad. Woensdag 14 augustus in de Bibliotheek Bunschoten.

• ma 19 aug Medialab Vakantieworkshop: AI Superstar (10+) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Gebruik AI om een poster te maken en een nummer te schrijven op een goeie beat. Is jouw popster imago binnen de tijd compleet? Snel, over twee uur moet je namelijk op het podium staan! Maandag 19 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis.

Paginanavigatie