BabyBieb - Voorlezen aan de allerkleinsten

 • vr 24 mei BabyBieb - Voorlezen aan de allerkleinsten Bekijk details

  Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Leusden

  Met je baby op schoot een boekje ontdekken en lezen is ontzettend leerzaam. Daarom organiseren we ook voor de allerkleinsten een heerlijk voorleesmoment in de bibliotheek! De baby's genieten tijdens de BabyBieb van een fijn momentje met papa, mama, opa of oma, en de ouders/verzorgers krijgen tips en inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby. Op vrijdag 24 mei in de Bibliotheek Leusden.

 • wo 05 jun BabyBieb - Voorlezen aan de allerkleinsten Bekijk details

  Van 11:00 tot 11:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

  Met je baby op schoot een boekje ontdekken en lezen is ontzettend leerzaam. Daarom organiseren we ook voor de allerkleinsten een heerlijk voorleesmoment in de bibliotheek! De baby's genieten tijdens de BabyBieb van een fijn momentje met papa, mama, opa of oma, en de ouders/verzorgers krijgen tips en inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby. Op woensdag 5 juni in de Bibliotheek het Eemhuis.

 • wo 12 jun BabyBieb - Voorlezen aan de allerkleinsten Bekijk details

  Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Hoogland

  Met je baby op schoot een boekje ontdekken en lezen is ontzettend leerzaam. Daarom organiseren we ook voor de allerkleinsten een heerlijk voorleesmoment in de bibliotheek! De baby's genieten tijdens de BabyBieb van een fijn momentje met papa, mama, opa of oma, en de ouders/verzorgers krijgen tips en inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby. Op woensdag 12 juni in de Bibliotheek Hoogland.

 • di 18 jun BabyBieb - Voorlezen aan de allerkleinsten Bekijk details

  Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Vathorst

  Met je baby op schoot een boekje ontdekken en lezen is ontzettend leerzaam. Daarom organiseren we ook voor de allerkleinsten een heerlijk voorleesmoment in de bibliotheek! De baby's genieten tijdens de BabyBieb van een fijn momentje met papa, mama, opa of oma, en de ouders/verzorgers krijgen tips en inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby. Op dinsdag 18 juni om 10.00 uur in de Bibliotheek Vathorst.

 • di 18 jun BabyBieb - Voorlezen aan de allerkleinsten Bekijk details

  Van 11:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Vathorst

  Met je baby op schoot een boekje ontdekken en lezen is ontzettend leerzaam. Daarom organiseren we ook voor de allerkleinsten een heerlijk voorleesmoment in de bibliotheek! De baby's genieten tijdens de BabyBieb van een fijn momentje met papa, mama, opa of oma, en de ouders/verzorgers krijgen tips en inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby. Op dinsdag 18 juni om 11.00 uur in de Bibliotheek Vathorst.

 • vr 28 jun BabyBieb - Voorlezen aan de allerkleinsten Bekijk details

  Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Leusden

  Met je baby op schoot een boekje ontdekken en lezen is ontzettend leerzaam. Daarom organiseren we ook voor de allerkleinsten een heerlijk voorleesmoment in de bibliotheek! De baby's genieten tijdens de BabyBieb van een fijn momentje met papa, mama, opa of oma, en de ouders/verzorgers krijgen tips en inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby. Op vrijdag 28 juni in de Bibliotheek Leusden.

 • wo 10 jul BabyBieb - Voorlezen aan de allerkleinsten Bekijk details

  Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Hoogland

  Met je baby op schoot een boekje ontdekken en lezen is ontzettend leerzaam. Daarom organiseren we ook voor de allerkleinsten een heerlijk voorleesmoment in de bibliotheek! De baby's genieten tijdens de BabyBieb van een fijn momentje met papa, mama, opa of oma, en de ouders/verzorgers krijgen tips en inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby. Op woensdag 10 juli in de Bibliotheek Hoogland.

 • za 07 sep BoekStartfestival Bekijk details

  Van 10:00 tot 13:00 | de Bibliotheek Vathorst

  Feest voor de allerkleinsten tot 2 jaar tijdens het gratis BoekStartfestival in de Bibliotheek Vathorst! Het festival belooft voor de allerkleinsten én hun (groot)ouders een mooie dag te worden om samen te genieten en te leren. Tijdens het BoekStartfestival leer je alles over voorlezen aan baby’s, bezoek je mooie voorstellingen en kun je chillen op de babycamping. Natuurlijk wordt er ook voorgelezen! Het festival is op zaterdag 7 september.