Oproepjes leesclubs

Deze leesclubs zijn op zoek naar nieuwe leden. Sluit je aan! Wil je als leesclub een oproep doen voor nieuwe leden? Stuur dan een mailtje naar: 

leesclubservice@bibliotheekeemland.nl

Baarn - Moderne literatuur

Wij zoeken 2 nieuwe leden voor onze leesgroep moderne literatuur In Baarn. Wij komen 1 x per zes weken bij elkaar op maandagmiddag.
In mei maken wij gezamenlijk een keuze uit de literatuurlijst van Senia en voor de boeken hebben wij een abonnement op de leeskoffers van de Openbare Bibliotheek.
Heb je interesse? Wij horen het graag via Bxw@xs4all.nl
Met vriendelijke groet, Betty van Hattem

Leusden en omgeving - prentenboeken

Geïllustreerde boeken voor volwassenen zijn momenteel erg populair. We gaan prentenboeken, geïllustreerde boeken en informatieve boeken met illustraties lezen, bekijken en bespreken. Wat maakt een geïllustreerd boek bijzonder? Wat voegen de illustraties toe aan de tekst en wat voegt de tekst toe aan de illustraties? Hadden illustraties en tekst ook zonder elkaar gekund? Waarom is het een mooi, bijzonder boek of juist helemaal niet? Deze leesclub is nog in oprichting. Wil je meedoen? Neem dan contact op met: Hannie Humme, 06-83250225

Amersfoort Centrum - Moderne literatuur

Om persoonlijke reden hebben 3 van onze leden van leesclub N19 (onderdeel Senia) deze zomer opgezegd. Wij zoeken daarom 3 enthousiaste nieuwe leden die houden van moderne literatuur. We komen ca 8x per jaar bij elkaar op de 1e woensdagmiddag van de maand (niet in zomer en december) bij een van ons thuis in het centrum van Amersfoort. Neem contact op voor meer informatie met Marja van Houten: marjavanhouten@gmail.com

Amersfoort - Vertaalde Japanse literatuur

Twee lezeressen uit Amersfoort die graag vertaalde Japanse literatuur lezen zoeken nieuwe leden voor hun leesclub die overdag bij elkaar komt. Informatie via: jbsblankestijn@xs4all.nl.

Oproep plaatsen

Wil je als leesclub een oproep doen voor nieuwe leden? Stuur dan een mailtje naar: 

leesclubservice@bibliotheekeemland