Vogelvriendelijk tuinieren

7 maart 2024, van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Wil je meer vogels in je tuin? En regenwater opvangen? Kom dan naar deze informatieve bijeenkomst door Alexandra Mispelblom (de Vogelbescherming) en Beppie de Vries (Amersfoort Rainproof).

• Welke planten en struiken trekken vogels aan?
  • Wat kun je nog meer doen om vogels te trekken: vijver, takkenril, rommelhoekje, nestkasten, groen dak?
  • Wat kun je doen om water in je eigen tuin 'vast te houden' en beter te benutten?

Je krijgt praktische tips over wat je zelf in je tuin kunt doen.

Over de sprekers

Alexandra Mispelblom is al ruim 10 jaar vrijwilliger bij de Vogelbescherming. Zij adviseert mensen met een tuin of balkon over een vogelvriendelijke tuininrichting. Daarnaast geeft zij voorlichting over dit onderwerp.

Beppie de Vries is sinds 2003 tuinontwerpster bij De Toverhazelaar en sinds 2020 regenwatercoach bij Amersfoort Rainproof. Bij haar ontwerpen en adviezen past ze graag principes uit de permacultuur toe.

Verder in de Bibliotheek het Eemhuis

Bekijk de hele agenda